Pages

Tuesday, November 30, 2010

Albusul de ou

In caz de arsura, fie ea cat de extinsa, primul ajutor este sa pui partea afectata sub apa rece curgatoare, pâna cand se mai racoreste stratul de piele ars si apoi sa aplici un albus de ou, batut usor spuma, numai cat sa fie mai usor de aplicat.
Personal nu cunosc pe nimeni care sa fi folosit acest remediu dar, se pare ca regenerarea pielii se datoreaza colagenului existent în albusul de ou, care în realitate, este o placenta si este plina de vitamine.

Thursday, November 18, 2010

Ce nu stiati despre varza

VARZA ALBA
Varza alba are un continut de vitamina C mai mare decat portocalele, deci e indicat sa o consumati mai ales cruda insa, pe langa vitamina C, are multe ale calitati care o fac mai valoroasa decat un depozit intreg de medicamente.

De stiut...

Tintarii nu supoarta mirosul de vanilie.
Puneti in fiecare camera un pliculet cu zahar vanilat si ati scapat de tintari.

Saturday, November 13, 2010

Mituri despre alimente


Lista asta ar trebui pusa-n rama, la bucatarie, asa, ca sa o ai la indemina ori de cite ori ai dubii cind o prietena iti spune ultima moda in diete sau etichetele alimetelor te vrajesc cu efectele lor miraculoase. Doctorul Mihaela Bilic iti spune clar ce trebuie sa crezi si sa nu crezi din tot ce auzi despre hrana care-ti aduce sanatate si trup de invidiat.