Ingrediente
- 3 lamai mari;
- 400 ml apa;
- 200 gr sare;
- 100 ml otet de mere;
- 3 lamai mari;
- 400 ml apa;
- 200 gr sare;
- 100 ml otet de mere;
Se spala lamaile si se sterg bine dupa care se taie in bucatele mici si se scot samburii.
Se mixeaza la robot, cu ajutorul lamelor de otel, lamaile impreuna cu sarea si 200 de ml apa pana se obtine o crema (cam 5 - 6 minute la viteza maxima). Se amesteca apoi crema obtinuta cu inca 200 ml de apa si 100 ml otet si se pune intr-o cratita pe foc mic.
Se calculeaza 10 - 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba dupa care se stinge focul si se lasa detergentul sa se raceasca. Se pune la pastrare in sticle de sticla. Detergentul are o consistenta cremoasa.
Se mixeaza la robot, cu ajutorul lamelor de otel, lamaile impreuna cu sarea si 200 de ml apa pana se obtine o crema (cam 5 - 6 minute la viteza maxima). Se amesteca apoi crema obtinuta cu inca 200 ml de apa si 100 ml otet si se pune intr-o cratita pe foc mic.
Se calculeaza 10 - 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba dupa care se stinge focul si se lasa detergentul sa se raceasca. Se pune la pastrare in sticle de sticla. Detergentul are o consistenta cremoasa.
Cand se spala vasele ori se lasa acestea la inmuiat in apa fierbinte amestecata cu detergent, ori se pune detergent pe burete si se spala vasele.
No comments:
Post a Comment